Microsoft a actualizat recent asistenții săi de inteligență artificială, Copilot, cu cea mai recentă versiune a modelului avansat de limbaj al OpenAI, GPT-4-Turbo. Înainte, accesul la această versiune a modelului era rezervat abonaților serviciului ChatGPT Plus, o subscripție cu un cost lunar de 20 de dolari, ce permitea abordarea unor interogări și răspunsuri mai complexe.

Această îmbunătățire face parte din eforturile Microsoft de a integra GPT-4-Turbo într-o gamă mai largă de produse și servicii, inclusiv Windows 11, suita de productivitate 365 și ca aplicație independentă pentru platformele iOS și Android.

GPT-4-Turbo aduce mai multe îmbunătățiri în comparație cu predecesorii săi. În mod semnificativ, beneficiază de o actualizare a termenului de cunoaștere, furnizând informații până în aprilie 2023, o creștere semnificativă față de modelul de bază GPT-4, care avea o limită de cunoaștere în septembrie 2021. De asemenea, GPT-4-Turbo dispune de o fereastră de context mai mare, de 128k, echivalentă cu memoria a 300 de pagini de text, îmbunătățindu-i capacitatea de a reține informații și a oferi răspunsuri coezive.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale lui GPT-4-Turbo este analiza îmbunătățită a imaginilor și capacitățile îmbunătățite de raționament. OpenAI subliniază performanța sa superioară în sarcini care necesită respectarea meticuloasă a instrucțiunilor, făcându-l mai priceput în înțelegerea și executarea directivelor utilizatorilor.

Sursa tomsguide.com

Articolul precedentCharacter.ai, chatbotul care simulează conversații umane
Articolul următorSamsung lansează seria Galaxy S24

Lasă un răspuns