Dacă sunteți curioși să aflați cum va arăta iPhone 15 Pro, cel mai probabil model de top al seriei iPhone 15 care va fi lansat în toamna anului 2023, atunci vă invităm să aruncați o privire peste aceste randări realizate de un designer talentat.

iPhone 15 Pro

Randările au fost publicate pe site-ul ilike-it.ro și se bazează pe zvonurile și scurgerile de informații apărute până acum despre iPhone 15 Pro. Ele ne oferă o imagine cât se poate de clară și detaliată a designului și caracteristicilor noului smartphone Apple.

Ce schimbări aduce iPhone 15 Pro față de predecesorul său?

Una dintre cele mai evidente schimbări este reducerea dimensiunii notch-ului, adică a decupajului din partea superioară a ecranului care găzduiește camera frontală și senzorii pentru recunoașterea facială Face ID. Acesta este mult mai îngust și mai scurt decât cel de pe iPhone 14 Pro, ceea ce înseamnă că ecranul are mai mult spațiu disponibil pentru afișarea conținutului.

O altă schimbare importantă este introducerea unui senzor de amprentă sub ecran, care oferă o alternativă la deblocarea cu Face ID. Acesta este un feature pe care mulți utilizatori de iPhone îl așteaptă de mult timp, mai ales în contextul pandemiei de COVID-19, când purtarea măștii face dificilă recunoașterea facială.

În ceea ce privește camera foto principală, iPhone 15 Pro ar putea veni cu o îmbunătățire semnificativă: un sistem periscopic care permite un zoom optic de până la 10x, fără pierdere de calitate. Acesta este un avantaj față de concurenții săi direcți, precum Samsung Galaxy S23 Ultra sau Huawei P60 Pro, care au deja astfel de camere periscopice.

De asemenea, iPhone 15 Pro ar putea avea un ecran cu rată de refresh adaptivă de 120 Hz, care asigură o fluiditate sporită a imaginii și o reacție mai rapidă la atingere. Acesta este un alt feature pe care fanii Apple îl doresc de mult timp și care se regăsește deja pe multe modele Android de top.

În rest, iPhone 15 Pro ar putea păstra același design general ca iPhone 14 Pro, cu margini drepte și colțuri rotunjite, dar și aceleași dimensiuni și greutate. Se așteaptă ca iPhone 15 Pro să aibă un ecran OLED de 6,1 inci, o baterie de 3.095 mAh și un procesor Apple A17 Bionic.

Articolul precedentHuawei anunță concursul foto al anului 2023
Articolul următorNetflix vrea să intre pe piața jocurilor pentru PC

Lasă un răspuns