Telefoanele pliabile nu sunt singura opțiune pentru cei care vor un ecran mare într-un dispozitiv compact. Motorola a prezentat la MWC 2023 un concept de telefon rulabil care se adaptează la nevoile utilizatorilor. Motorola Rollable Concept este primul telefon rulabil al companiei și arată foarte promițător.

Acest telefon are un ecran OLED flexibil, sau pOLED, care se poate extinde sau retrage printr-o simplă apăsare de buton. Astfel, utilizatorii pot alege între trei stări diferite: extinsă, compactă și peek. În starea extinsă, ecranul are o diagonală de 6,5 inci și oferă o experiență imersivă pentru gaming sau vizionarea de conținut. În starea compactă, ecranul are o înălțime de puțin peste 4 inci și este ideal pentru interacțiuni cu o singură mână. În starea peek, ecranul arată doar notificările și permite utilizatorului să facă selfie-uri cu camera principală.

Sursa: CNET

Motorola Rollable Concept este încă departe de a fi un produs finit, dar demonstrează potențialul tehnologiei pOLED. Compania investește în această direcție pentru a oferi mai multă varietate și flexibilitate pe piața smartphone-urilor. Acest concept de telefon rulabil ar putea fi un concurent serios pentru telefoanele pliabile de la Samsung sau Oppo.

Articolul precedentCiuperca Chaga: un aliat puternic impotriva cancerului!
Articolul următorMicrosoft te recompensează pentru utilizarea browserului Edge

Lasă un răspuns