Winamp este o aplicație pentru redarea fișierelor audio și video pe computer, care a fost lansată inițial în 1997 de compania Nullsoft. De atunci, Winamp a fost vândută mai multor companii, iar în prezent este deținută de Radionomy, care a promis să lanseze o nouă versiune a programului în curând.

Ce are nou Winamp?

Noua versiune a Winamp va fi disponibilă atât pentru desktop, cât și pentru dispozitivele mobile, și va oferi o experiență integrată de ascultare a muzicii. Utilizatorii vor putea să acceseze atât fișierele locale, cât și serviciile de streaming online, precum Spotify, Apple Music sau YouTube Music. De asemenea, Winamp va suporta podcasturi, radio online și conținut personalizat în funcție de preferințele fiecărui utilizator.

Winamp va păstra și caracteristicile care au făcut-o populară în trecut, cum ar fi suportul pentru teme și pluginuri personalizate, care permit modificarea aspectului și funcționalității aplicației. Winamp va fi compatibilă cu majoritatea formatelor audio și video existente, și va avea o interfață simplă și intuitivă.

Cum se poate descărca Winamp?

Pentru moment, noua versiune a Winamp nu este disponibilă publicului larg, dar se poate descărca ultima versiune stabilă de pe site-ul oficial winamp.com. Aici se pot găsi și diferite teme și pluginuri pentru a personaliza aspectul și funcționalitatea lui Winamp. Se recomandă să se evite descărcarea Winamp de pe alte surse, care pot conține viruși sau malware.

Articolul precedentLansoft Data – soluții de hosting și internet
Articolul următorHBO Max și Discovery+ se unesc într-un singur serviciu

Lasă un răspuns