Powerwall este un sistem de baterii pentru casa care se integrează cu panourile solare și vă oferă posibilitatea de a stoca energia pentru a o folosi mai târziu. Powerwall vă protejează de întreruperile de curent, vă reduce dependența de rețea și vă ajută să economisiți bani pe facturile de electricitate.

Powerwall este disponibil în două variante: Powerwall și Powerwall+. Powerwall este compatibil cu toate invertoarele solare conectate la rețea, în timp ce Powerwall+ are caracteristici suplimentare care îmbunătățesc integrarea solară și performanța în caz de pană de curent. Powerwall+ are un invertor integrat și un controler de sistem care vă permite să monitorizați cu precizie producția solară și consumul de energie din casă. De asemenea, Powerwall+ poate alimenta echipamente grele și poate încărca mai rapid bateria cu energia solară pe care o produceți.

Powerwall are o capacitate de stocare de 13,5 kWh și poate furniza o putere continuă de 5,8 kW sau 7,6 kW (în funcție de versiune) și o putere de vârf de 10 kW sau 22 kW (în funcție de versiune). Puteți conecta până la 10 Powerwalls împreună pentru a vă satisface nevoile energetice. Powerwall are un design modern și compact, care se potrivește cu diferite stiluri de casă și sisteme solare. Puteți instala Powerwall în interior sau în exterior, în funcție de spațiul disponibil.

Powerwall se controlează prin aplicația Tesla, care vă oferă acces la setările și statisticile sistemului. Puteți optimiza preferințele pentru independența energetică, protecția în caz de întrerupere sau economii. Aplicația vă trimite alerte instantanee înainte de condițiile meteorologice severe și vă permite să controlați sistemul de oriunde.

Powerwall este o soluție inteligentă și ecologică pentru a vă asigura energia electrică în orice situație. Cu Powerwall, puteți profita la maximum de energia solară pe care o produceți și puteți fi pregătiți pentru orice eventualitate. Dacă sunteți interesați să comandați un Powerwall sau să aflați mai multe informații despre acesta, puteți discuta cu un consilier energetic Tesla sau puteți vizita site-ul web https://www.tesla.com/powerwall.

Acest articol se bazează pe informațiile oferite de Tesla pe site-ul lor web și pe alte surse online. Pentru mai multe detalii despre Powerwall și beneficiile sale, puteți consulta următoarele linkuri:

Articolul precedentRitmul cosmic și numerologia: ghidul celor 7 perioade de bază
Articolul următorSemrush: instrumentul esențial pentru succesul online

Lasă un răspuns