Numerologia: 7 perioade de baza, conform ritmului si numerologiei

In urma cercetarilor intreprinse de-a lungul anilor, cosmobioritmologia a remarcat 7 ritmuri de baza. Fiecare din ele raspunde de anumite deprinderi, capacitate si haruri ale oamenilor si ii marcheaza pe ei la un anumit interval de timp, in dependenta de pozitiile planetelor si fazele lunii.

Acordati cateva minute in fiecare zi acestor chei minunate ale sanatatii si succesului si veti invata usor sa simtiti trecerea unei perioade in alta, influenta lor subtila si fina, dar destul de adanca asupra subconstientului, a emotiilor si faptelor.

OraDuminicaLuniMartiMiercuriJoiVineriSambata
00:00 – 03:307362514
03:30 – 07:001473625
07:00 – 10:302514736
10:30 – 13:453625147
13:45 – 17:154736251
17:15 – 20:455147362
20:45 – 24:006251473

Tabelul de mai sus indica fiecare perioada de aproximativ 3 ore si jumatate. Ca orice manifestare ciclica, perioadele acumuleaza un maxim de activitate, aceasta fiind in ultima jumatate de ora.

Perioada 1

Favorabil: munca intelectuala cu orientare practica (stiinte aplicative cat si cercetari stiintifice), pregatirea lectiilor, rezolvarea problemelor contabile, planificarea calatoriilor si deplasarilor de serviciu, cunostinte noi, imprieteniri. Se aplifica si se dezvolta legaturi cu persoane oficiale, cu posturi inalte, devenind mai loiali si mai intelegatori. Actele oficiale si testamentele se completeza si se semneaza usor si repede.

Nefavorabil: lucruri monotone, orice manifestare pentru prima data (prima activitate la un nou loc de munca, noi planuri de creatie, etc.), foarte periculos pentru interventii chirurgicale, sa nu suparati pe nimeni si sa nu divulgati nimanui scopurile si dorintele dvs, nu plecati prima data intr-o calatorie, nu treceti de la un apartament la altul pentru un nou loc de trai sau sa va transferati la un alt post, sau sa faceti un transfer de putere. Evitati puterile legate de coduri penale, lume interlopa, orice activitate cu legatura ilegala, intelegeri sau contracte, lasati pentru un timp la o parte casatoria si logodna, nu cumparati animale si nu intreprindeti cercetari spirituale, cautari duhovnicesti si metafizice.

Perioada 2

Favorabil: activitati scenice, teatrale, cinematografice, muzica, literature, poezie, balet, arta. Succesul va fi sim ai mare daca va fi luna plina. Incercarile artistice intr-o faza de luna plina vor merge mult mai rapid, mai usor si cu maim ult succes sub influenta perioadei a doua, pana la o alta luna plina. Proiectele si planurile pot fi terminate cu succes de la o luna plina la alta. Este bine sa achitati datorii, sa faceti afaceri, operatiuni comerciale sau activitati individuale cu aspect financiar. Aceasta perioada aduce castiguri simtitoare, puteti face cumparaturi de care va veti folosii mult timp, puteti sa cumparati si animale. Nu sunt influente nefaste in aceasta perioada.

Perioada 3

Favorabil: oamenii devin mai vioi si mai activi cu mintea mai agera. Tratamentele medicamentoase au efect mai bun si influenteaza imbunatatirea sanatatii. Sunt favorabile si mici deplasari sau distractii. Ganditi-va foarte bine inainte de a lua o decizie, deoarece mintea va aduce mai multe metode si posibilitati de rezolvare a problemelor. Trebuie doar sa o alegeti pe cea mai buna.

Nefavorabil: Evitati sa dati sfaturi si sa nu luati in calcul propunerile negandite. Evitati situatiile care pot duce spre dusmanie, antipatie, straduiti-va sa nu le permiteti colegilor sau prietenilor sa va povesteasca probleme familiale, sufletesti sau financiare. Nu va implicati in problemele altora, sfaturile date se vor rasfrange asupra dvs. Relatia trebuie sa fie pur profesionala, cu maxima detasare.

Perioada 4

Favorabil: perioada buna pentru predarea lectiilor, manifestarea cunostintelor concrete, mai ales despre tainele naturii, capacitatile fenomenale ale omului, influenta Cosmosului si Universului, orice destainuire, pentru a cere si a da sfaturi. Clarviziunea si alte fenomene psihofizice sau psihomentale se pot manifesta accentuat in aceasta perioada. Creatia si formele ritualice sunt favorabile in aceasta perioada precum si interventiile chirurgicale, gandirea, meditatiile filosofice, activitatile literare cu atat mai mult cu cat exista o legatura cu marea sau orice spatii cu apa.

Nefavorabil: Nu incepeti ceva nou, continuati proiectele deja incepute, nu imprumutati bani, se pot recupera mai greu, nu completati si nu semnati acte, contracte, hartii de valoare, nu scrieti emailuri sau scrisori fiindca nu veti fi intelesi asa cum trebuie, nu jucati jocuri de noroc chiar daca castigati, nu va logoditi si nu va casatoriti – toate acestea se vor transforma in pierderi, cheltuieli si vor avea un final neplacut.

Perioada 5

Favoravil: foarte buna perioada pentru oamenii spirituali, noi forme de activitati si manifestari, mai ales daca este luna plina sau luna noua, planuri gandite si efectuate pentru viitorul indepartat, buna perioada pentru contactarea persoanelor juridice sau cu functii inalte. Actiuni juridice, completarea si semnarea actelor, contrcte de lunga durata.

Nefavorabil: atentie cu focul ce poate fi provocat de substante explosive.

Perioada 6

Favorabil: perioada foarte buna cu influenta mai mult asupra propriei personalitati si stari de sanatate, caracterizata printr-un flux de energii, fericire, bucurie, optimism, incredere in propriile puteri si posibilitati. Activitate sociala, cooperare si actiuni intreprinzatoare, afaceri comerciale si discutii. Oferiti cat mai multe cadouri si cuvine frumoase.

Nefavorabil: pentru cei care isi cheltuiesc fortele vitale intr-un mod nesocotit sau folosesc medicamente puternice, pentru cei cu dependente precum alcool, droguri, perversiuni sexuale – rezultatul va fi neplacut.

Perioada 7

Favorabil: lucrul fizic, curatenie in casa, repararea automobilelor sau aparatelor casnice. Se pot continua cercetarile in domeniul stiintelor aplicative.

Nefavorabil: influenta negative este, de regula, indreptata asupra organismului in intregime, traumele fizice pot lasa urme adanci in memorie. Este bine de evitat primirea darurilor, cadourilor, evitati relatiile cu concurentii sau adversarii, organele juridice, organizatiile notariale si cu avocatii.

Numerologia și ritmul cosmic pot oferi o înțelegere mai profundă a modului în care suntem influențați de anumite perioade și energii. Cele 7 perioade de bază, conform ritmului și numerologiei, ne pot ghida în alegerile noastre și în activitățile pe care le întreprindem în funcție de influențele planetelor și fazelor lunii.

Este important să fim conștienți de aceste perioade și să le utilizăm în avantajul nostru, adaptându-ne activităților specifice fiecărei perioade. Fie că este vorba despre concentrarea pe activități intelectuale, explorarea creativității sau dezvoltarea spirituală, înțelegerea ciclurilor și influențelor cosmice ne poate ajuta să ne folosim resursele în mod mai eficient și să ne aliniem acțiunile cu fluxul universal.

Pentru mai multe informatii consultati sursa: Anatol Basarab – Numerologia in viata fiecaruia

Articolul precedentGhimbirul: Antibiotic natural pentru sănătatea ta
Articolul următorPowerwall Tesla: Soluția verde pentru energie

Lasă un răspuns