Samsung a lansat seria Galaxy S24, aducând în prim-plan noi experiențe mobile cu ajutorul tehnologiei Galaxy AI. Seria Galaxy S marchează începutul unei ere noi, care va schimba fundamental modul în care dispozitivele mobile îmbunătățesc viața utilizatorilor. Galaxy AI amplifică aproape fiecare experiență pe seria Galaxy S24, de la facilitarea comunicării fără bariere cu traduceri inteligente de text și apeluri, la maximizarea libertății creative cu motorul ProVisual al lui Galaxy, până la stabilirea unui nou standard pentru căutare care va transforma modul în care utilizatorii Galaxy descoperă lumea din jurul lor.

Galaxy S24, seria revoluționară care redefinește conexiunea noastră cu lumea, împlinește promisiunea unei decenii noi de inovație mobilă, susține TM Roh, Președinte și Șef al Business-ului de Experiență Mobilă (MX) la Samsung Electronics. Galaxy AI este construit pe moștenirea noastră de inovație și înțelegerea profundă a modului în care oamenii își folosesc telefoanele. Suntem încântați să vedem cum utilizatorii noștri din întreaga lume își îmbunătățesc viețile de zi cu zi cu ajutorul lui Galaxy AI, deschizând noi posibilități.

Circle to Search

Comunicarea nu este singurul mod în care seria Galaxy S24 duce beneficiile fundamentale ale telefonului în viitor. Căutarea online a transformat practic fiecare aspect al vieții. Galaxy S24 marchează un punct de referință în istoria căutării, devenind primul telefon care debutează cu Circle to Search, o căutare intuitivă, ghidată de gesturi. Prin această funcționalitate, utilizatorii pot face un gest de lungă apăsare pe butonul de acasă, putând cerceta, evidenția, scrie sau atinge orice pe ecranul Galaxy S24 pentru a vedea rezultate utile și de înaltă calitate. Dacă vezi un peisaj frumos în fundalul postării de pe rețelele sociale ale unui prieten sau o informație interesantă într-un video YouTube Shorts, poți face rapid o căutare pentru a afla mai multe – fără a părăsi acea aplicație. De asemenea, în funcție de locația utilizatorului, pentru anumite căutări, prezentările generative alimentate de AI pot oferi informații și context utile din întreaga web, iar utilizatorii pot adresa întrebări complexe și subtile. Este atât de simplu. Și atât de epic.

Live Translate

Galaxy AI introduce inteligență semnificativă pentru a îmbunătăți fiecare aspect al vieții, în special rolul fundamental al telefonului: comunicarea. Când trebuie să sfidezi barierele lingvistice, Galaxy S24 face acest lucru mai ușor ca niciodată. Discută cu un alt student sau coleg din străinătate. Fă o rezervare în timpul vacanței în altă țară. Este posibil cu Live Translate, traduceri bidirecționale în timp real ale apelurilor telefonice în cadrul aplicației native. Fără aplicații terțe necesare, iar inteligența artificială pe dispozitiv păstrează conversațiile complet private.

Chat Assist

Cu Interpreter, conversațiile live pot fi traduse instantaneu pe o vizualizare împărțită, astfel încât oamenii care stau unul în fața celuilalt pot citi o transcripție text a ceea ce celălalt a spus. Funcționează chiar și fără date mobile sau Wi-Fi.

Pentru mesaje și alte aplicații, Chat Assist poate ajuta la perfecționarea tonurilor conversaționale pentru a asigura că comunicarea sună așa cum a fost intenționată: ca un mesaj politicos către un coleg sau o frază scurtă și captivantă pentru o descriere pe rețelele sociale. Tastatura Samsung, dotată cu AI, poate, de asemenea, să traducă mesajele în timp real în 13 limbi. În mașină, Android Auto va sintetiza automat mesajele primite și va sugera răspunsuri relevante și acțiuni, cum ar fi trimiterea cuiva a ETA-ului tău, pentru a rămâne conectat și concentrat asupra drumului.

Note Assist

Organizarea primește și ea un impuls semnificativ cu Note Assist în Samsung Notes, care include rezumate generate de AI, crearea de șabloane care simplifică notele cu formate pre-făcute și crearea de coperte pentru a face notele ușor de recunoscut printr-o privire rapidă. Pentru înregistrările vocale, chiar și atunci când există mai mulți vorbitori, Transcript Assist utilizează tehnologia AI și Speech-to-Text pentru a transcrie, rezuma și chiar traduce înregistrările.

ProVisual Engine

ProVisual Engine al seriei Galaxy S24 este o suită cuprinzătoare de instrumente alimentate de AI care transformă capacitățile de captare a imaginilor și maximize

ază exprimarea creativă a utilizatorilor. Fotografiile și videoclipurile sunt îmbunătățite semnificativ, iar funcțiile încorporate precum Style Shot, Video Director și AI Enhancer le permit utilizatorilor să creeze conținut de calitate profesională fără efortul unui studio de producție.

Performanță și Design

Galaxy S24 Ultra se remarcă prin performanțele sale excepționale și designul său elegant. Echipat cu un procesor puternic și o baterie de lungă durată, Galaxy S24 Ultra asigură o experiență rapidă și fără întreruperi. Designul său elegant și opțiunile de culoare rafinate oferă o estetică de lux, iar ecranul Dynamic AMOLED, cu rata de refresh de 120Hz, oferă imagini clare și vibrant. Camera Quad cu rezoluție ridicată și capacitatea de zoom îmbunătățită adaugă o dimensiune nouă fotografiei mobile, permițând utilizatorilor să captureze fiecare detaliu cu claritate și precizie.

Seria Samsung Galaxy S24 va fi disponibilă la nivel global începând cu luna următoare, iar prețurile vor varia în funcție de model și configurație. Utilizatorii pot opta pentru diferite opțiuni de stocare și configurații, astfel încât să își personalizeze experiența în funcție de nevoile și preferințele lor individuale.

Seria Galaxy S24 aduce o serie de inovații și îmbunătățiri semnificative într-o gamă largă de domenii, de la comunicare și organizare la creativitate și căutare online. Cu ajutorul Galaxy AI, această serie redefinesște experiențele mobile și aduce tehnologii avansate în vârful degetelor utilizatorilor. Este o declarație de inovație și design, marcând începutul unei noi ere în evoluția dispozitivelor mobile.

SURSĂsamsung.com
Articolul precedentCopilotul de la Microsoft Evoluează cu GPT 4 Turbo
Articolul următorDe ce este Gaming-ul una din industriile de viitor

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns