Cum ar fi să-ți creezi propriul avatar AI pe TikTok? Acest lucru ar putea deveni posibil în curând, dacă ne luăm după un tweet al lui Matt Navarra, un expert în social media, care a dezvăluit o nouă funcție numită AI Avatars.

AI Avatars este un instrument care îți permite să încarci câteva fotografii de-ale tale și să alegi un stil artistic pentru a genera un avatar stilizat AI. Poți alege din cinci stiluri diferite și poți obține până la 30 de avatare în doar câteva minute. Apoi, poți descărca și folosi imaginile generate ca imagini de profil sau în postările tale pe TikTok.

Această funcție ar putea fi o modalitate distractivă și creativă de a-ți exprima personalitatea și de a te diferenția de alți utilizatori. De asemenea, ar putea fi utilă pentru cei care nu vor să-și arate fața reală pe platformă, dar vor să aibă totuși o prezență vizuală.

Totuși, avatarele AI nu sunt lipsite de probleme etice și juridice. De exemplu, există riscul ca AI-ul să folosească fără permisiune lucrările altor artiști pentru a crea stilurile artistice. De asemenea, există întrebarea dacă imaginile generate sunt protejate de drepturile de autor sau dacă pot fi folosite liber de oricine. În plus, avatarele AI ar putea fi folosite pentru a crea conținut fals sau înșelător, care ar putea afecta reputația sau siguranța altor persoane.

Deocamdată, nu se știe când va fi lansată oficial funcția AI Avatars pe TikTok sau dacă va fi disponibilă pentru toți utilizatorii. Până atunci, poți încerca alte aplicații de deep learning care îți permit să-ți creezi avatare AI, cum ar fi Midjourney sau Lensa. Dar fii atent la modul în care folosești aceste imagini și la consecințele pe care le pot avea.

Articolul precedentEcran OLED cu Butoane Gonflabile
Articolul următorCarne de pește imprimată 3D

Lasă un răspuns