Windows 11 este noul sistem de operare al Microsoft, care aduce o serie de schimbări și îmbunătățiri față de versiunea anterioară. Una dintre acestea este noua galerie foto integrată în File Explorer, care permite vizualizarea și editarea imaginilor direct din fereastra de navigare.

Galeria foto din Windows 11 este o funcție care se activează automat atunci când deschizi un folder care conține imagini. În partea de jos a ferestrei, vei vedea o bandă cu miniaturi ale fotografiilor din folder, pe care le poți parcurge cu ajutorul mouse-ului sau al tastelor săgeată. Dacă dai clic pe o imagine, aceasta se va deschide într-o fereastră separată, unde poți aplica diferite efecte, cum ar fi rotirea, decuparea sau redimensionarea.

Galeria foto din Windows 11 este o funcție utilă pentru cei care lucrează frecvent cu imagini și vor să le vizualizeze rapid și să le editeze fără a folosi alte programe. De asemenea, galeria foto se sincronizează cu OneDrive, astfel încât poți accesa imaginile tale stocate în cloud de pe orice dispozitiv. Dacă nu îți place această funcție sau vrei să o dezactivezi temporar, poți face acest lucru din setările File Explorer.

Articolul precedentȘtiai că există o țară numită Nauru care nu are capitală oficială și nici armată?
Articolul următorStiai ca ouale vopsite de Paste au o istorie de peste 5000 de ani?

Lasă un răspuns